دوره های آموزش خصوصی و تدریس آزمون زبان انگلیسی PTE

آیا برای شروع جلسات تکنیک آماده هستید؟


دقت فرمایید آزمون PTE مانند هر آزمون دیگری طراحی شده است تا سطح دانش زبان انگلیسی شما را بسنجد هر چند از آنجا که این آزمون تماما توسط کامپیوتر تصحیح میشود شناخت نسبی الگوریتم تحلیل کامپیوتر به شما در گرفتن نمرات بالا بسیار کمک خواهد کرد. برای گرفتن نمرات دلخواه در آزمون PTE سه فاکتور بسیار مهم دخیل میباشند. این سه فاکتور عبارتند از: دانش زبانی فرد، شناخت فرد نسبت به تکنیک های امتحان و فاکتور منابع مناسب آزمون PTE که فاکتور سوم یا در واقع متریال های آزمون PTE بصورت کامل و آپدیت شده در وبسایت تهران PTE قرار گرفته است. 

دقت فرمایید آزمون PTE دارای نمرات مختلف بوده که با نمرات آزمون های دیگر معادلسازی شده است. به طور مثال نمره 50 از 90 در آزمون PTE معادل 6 آیلتس، نمره 65 معادل 7 و نمره 79 معادل 8 آیلتس میباشد. چنانچه شما قصد گرفتن نمره 65 را دارید میبایست سطح دانش زبانی مناسب برای این نمره را داشته باشید و چنانچه بدون دانش زبانی مناسب برای این آزمون اقدام نماییدبه احتمال بالا وقت و هزینه خود را هدر داده اید. تجربه نشان داده است در آزمون PTE برای گرفتن نمره 65 به سطح زبانی معادل 6 تا 6.5 آیلتس نیاز خواهد بود. در واقع در آزمون PTE بخش های ریدینگ و لیسنینگ دشوارتر از اسپیکینگ و رایتینگ هستند و بهتر است برای گرفتن نمره 65 PTE به نمره 6.5 آیلتس در دو بخش لیسنینگ و ریدینگ رسیده باشید و برای باقی بخش ها نمره 6 آیلتس کفایت میکند چرا که تدریس PTE شامل آموزش ساخت و استفاده از تمپلیت های مختلف رایتینگ و همینطور جملات پیش ساخته اسپیکینگ میشود و این امر تا حدود زیادی به شما در گرفتن نمرات مناسب کمک خواهد کرد. چنانچه در زمینه دانش زبان انگلیسی ضعف دارید ما به شما کمک خواهیم کرد به حد مورد نظر برای شروع دوره تکنیک های آزمون PTE برسید.

همانطور که گفته شد آزمون PTE تماما توسط کامپیوتر تصحیح میشود و از آنجا که هوش مصنوعی مسئول تصحیح عملکرد شماست، دقت تصحیح بالا بوده و احتمال خطا در امر فرایند تصحیح وجود ندارد. یکی از موضوعاتی که به امر تدریس PTE کمک میکند ناتوانی سیستم های تحلیل کامپیوتری در درک مفاهیم نوشتاری و گفتاری میباشد. در واقع کامپیوتر تنها به جملات گفتاری و نوشتاری شما بصورت اجزایی منفصل نگاه کرده و آن ها را بصورت مجزا مورد تحلیل و بررسی قرار میدهد. در امر فرایند تدریس سعی خواهد شد تمپلیت های صلب نوشتاری و گفتاری بصورت کامل استفاده شده و از ضعف سیستم تحلیل کامپیوتر به طور کامل بهره برداری شود.

چنانچه از لحاظ سطح دانش زبان انگلیسی در سطح مناسبی هستید میتوانید از مدرس زبان انگلیسی که خود تجربه موفق آزمون زبان انگلیسی PTE را داشته کمک بگیرید تا در کوتاه ترین زمان تمامی تکنیک ها شامل جملات و نوشته های پیش ساخته را فرابگیرید و زیر نظر یک استاد مجرب تمرین کنید و برای امتحان آماده شوید.

سخنی با استاد:

یک تصور نادرست از این آزمون اینه که با دانش بسیار کم در حیطه زبان انگلیسی هم میتوان نمره قابل قبولی در این آزمون کسب کرد! اما اینطور نیست. متاسفانه سوداگران بازار تدریس هر روز به این باور بیشتر دامن میزنند تا کسبی داغ تر داشته باشند. واقعیت این است که دانش متوسطی از زبان انگلیسی (به ویژه در دانش لغات و هم نشین های آنها) برای استفاده مفید از تکنیک ها لازم است. با توجه به اینکه واسط هوش مصنوعی مسئول ارزیابی شما در این آزمون هست باید از شانس اینکه ارفاقی صورت بگیرد چشم پوشی کنیم. اگرچه این هم به نحوی فرصت خوبی است برای دانشجویان تا با فراغ بالی بیشتری نسبت به پیوستگی محتوای تولیدی عمل کنند. بر خلاف آزمون آیلتس که بافت و پیوستگی محتوای تولیدی دانشجویان به شدت مورد ارزیابی است، در این آزمون محتوای تولیدی در این چارچوب بررسی نخواهد شد، و این یک فرصت بی نظیر برای کسانی هست که از نمره 6.5 آیلتس سرخورده و دلگیر هستند. در پایان چیزی که میتوانم با اطمینان به شما بگویم این است که مسیر رسیدن شما به دروازه های مهاجرت به استرالیا با این آزمون به شکل چشم گیری کوتاه تر خواهد بود.


مدرس: عدنان آزاد – مدرس جنرال زبان انگلیسی و تکنیک های آزمون PTE – رزومه نمره 90 آزمون PTE تنها با دوبار شرکت در آزمون برای مشاهده رزومه و اطلاعات تماس استاد مربوطه کلیک کنید


محتوای جلسات تکنیک:

سهمیه بندی جلسات و محتوای تدریس به شرح ذیل است:

 
جلسه اول: introduction, read aloud
 
درجلسه اول در مورد این که چرا بخش معرفی اهمیت دارد صحبت میکنیم و بعد read aloud را مد نظر قرار میدهیم. در RA به الگوهای تلفظی میپردازیم، کلمات مشکل زا را بررسی میکنیم و با پیروی از راهکارهای مشخصی روانخوانی را بهبود میدهیم
 
جلسه دوم: Repeat Sentence, Retell lecture
 
در بخش repeat sentence  به دو تکنیک پرکاربرد در این بخش میپردازیم، بارم بندی این بخش را بررسی میکنیم و چند نمونه را با هم انجام میدهیم.
در بخش Retell Lecture دو قالب اختصاصی برای هر دانشجو را طراحی میکنیم، و در طراحی قالبها به صحت گرامری و کاربردی بودن ترکیبها و واژگان دقت میکنیم. دو تمرین برای نمونه انجام میدهیم و منابع مورد استفاده را معرفی میکنیم.
 
جلسه سوم: Describe Image, Answer Short Question
 
محتوای این جلسه عموما برای قسمت DI خواهد بود و به قسمتهای مختلف این بخش از امتحان میپردازیم، قالبهای اختصاصی را درست میکنیم و راهکارهای تاثیرگذار برای مدل های متنوع سوال ارائه خواهیم داد.
 
جلسه چهارم: summarize written text
 
برای این بخش 3 مبحث مهم گرامری (نگارش های مختلف جمله ها) را می آموزیم، روی آنها تمرین میکنیم. کلمات متصل کننده پرکاربرد را یاد گرفته و برای تمرین 2 نمونه سوال با هم انجام میدهیم.
 
جلسه پنجم: writing Essay
 
چارچوب های این بخش را بررسی کرده، قالبهای اختصاصی هر دانشجو را تولید کرده ومنطق استفاده را با هم کار میکنیم. در این بخش به صحت گرامری و بهترین ترکیبهای کلمات و چینش کلمات دقت مضاعف خواهیم کرد.
 
جلسه ششم: Multiple single and multiple
 
به منطق سوالهای چندگزینه ای میپردازیم و تکنیک های پرکاربرد طراح سوال را مورد بررسی قرار میدهیم (مثل تکنیک”عروسک مرده”). روش حذف گزینه را یاد گرفته و برای هر بخش چند نمونه با هم انجام خواهیم داد
 
جلسه هفتم: Reorder paragraph & fill in the blanks
 
مباحثی مثل Discourse markers رو بررسی میکنیم و در مورد نقش دستوری کلمات در متون صحبت میکنیم. منابع مهم مطالعاتی را نیز معرفی خواهیم کرد.
 
جلسه هشتم: summarize spoken text, multiple choice multi and single
 
در بخش SST به قالبهای اختصاصی هر دانشجو میپردازیم، به نحوی که از لحاظ گرامری از بهترین ساختارها بهره برده و ترکیب کلمات مناسب استفاده کنیم. در LMSA, LMMA به تکنیکهای حذف گزینه و شناخت کلمات پر اهمیت در محتوای شنیده شده میپردازیم.
 
جلسه نهم: Fill in the blanks, highlight correct summary
در این جلسه به تکنیک های مرسوم مانند شدویینگ میپردازیم و حداقل دو نمونه LFIB با هم انجام خواهیم داد، در بخش HCS تکنیک های مرسوم این بخش را بررسی کرده و حداقل 2 نمونه با هم انجام خواهیم داد
 
جلسه دهم: Select missing words، Highlight Incorrect words، Write from dictation
 
در بخش SMW به تکنیک حدس محتوای حذف شده با کمک Discourse markers میپردازیم. در HIW دو نمونه انجام میدهیم، و هدف استفاده از تکنیک Shadowing است. در WFD به بارم بندی این بخش پرداخته و سعی میکنیم منابع پرتکرار را شناسایی کنیم.